slideri

SunSauna kotikylpyläTervetuloa!

Nykyaikana saunaremonttiin panostetaan yhä enemmän. Hyvä suunnittelu, materiaalivalinnat, kiukaat, valaistus ja muotolauteet yhdessä ammattitaitoisen asennuksen kanssa mahdollistavat viihtyisät löylyhetket.

Toteutamme saunaremonttisi perussaunasta unelmien kotikylpylään. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sauna on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa asuntosi arvoa huomattavasti. Tunnelmallisessa saunassa unohtuvat työpäivän murheet ja kiireet.

Meidän kauttamme saunan lauteet uusitaan kahdella vaihtoehtoisella tavalla; joko valmispakettina Sun Saunalta tai Jakke tekee ne paikan päällä. Molemmissa vaihtoehdoissa on hyvät puolensa ja usein lauteet syntyvätkin näiden kahden tavan yhdistelmänä asiakkaan toiveiden mukaan. Jos paneelisi ovat hyvässä kunnossa, pelkällä lauteiden uusimisella sauna muuttaa oleellisesti muotoaan. 

Kauttamme saat myös saunan valaisimet joko lauteeseen tai saunan kattoon. Käytämme laadukkaita Sun Saunan ja Cariitin kuituvalaisimia. Tarjoamme ja asennamme myös lasiseinät ja lasiovet.

Tulen paikan päälle käymään ja suunnittelemme Sinulle unelmiesi sauna. Toiminta-alueena Turun seutu +200 km. 

Jakke löytyy myös Facebookista!

tilaajavastuu